2021

Efter generalforsamlingen vil der blive serveret kaffe og kage.Mogens Houman, tidl. flyveleder fortæller historien om Værløse Tårn og flyvekontrol, men også om livet i flyvevåbnet og på Flyvestation Værløse. Mogens Houman var på arbejde i tårnet, da det åbnede i september 1979, og han sad i baggrunden og kneb en tåre, da hans kollega ved midnat den 31. marts 2004 lukkede tårnet ned.

Generalforsamling – Torsdag d. 10. juni 2021 kl. 19.00

Ordinær generalforsamling på Hovedbiblioteket, store sal.

Dagsorden

1. Valg af dirigent og referent

2. Aflæggelse af beretning

3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse

4. Behandling af indkomne forslag

5. Fastsættelse af kontingent

6. Valg af bestyrelse

7. Valg af revisor og revisorsupple-ant

8. Eventuelt

Bemærk coronarestriktioner!

 

Cykelrytteren Ole Ritter fortæller 

Foredrag på Hovedbiblioteket
Mandag den 31. maj 2021 kl. 19:00

Ole Ritter var cykelrytteren med de mange danske mesterskaber, som kunne køre fra stjerner som Rudi Altig, Eddy Merckx og Jacques Anquetil i enkeltstart i Giro d’Italia, som han deltog i ni gange.
Vi kender hans bedrifter fra filmen “Stjernerne og vandbærerne” af Jørgen Leth og den vilde verdensrekord i 1968 i Mexico City. Rekorden blev på 48,653 km sat på en times kørsel på banen.
Ritter kom igen på alles læber, da han  deltog og vandt i de genindførte seksdagesløb i Herning sammen med sin hollandske makker Leo Duyndam.
Oplev Danmarks store cykelrytter Ole Ritter i samtale med skuespiller Flemming Enevold.  De taler om Ritters lange karriere i cykelsporten. Fra hans første racercykel til de største sejre. Om medgang og modgang, og om at tro på sig selv.
Deltagelse  er gratis.
Tilmelding til Robert Baldorf på robertbaldorf@youmail.dk eller på tlf. 24 84 22 08 senest mandag den 11. maj.

Lokalhistorisk Samling Lørdag d. 21. august 2021